Sijainti ja yhteystiedot

Ajo-ohje

Viihdekeskus Flamingo sijaitsee Vantaalla, Kehä III:n varrella, Kauppakeskus Jumbon naapurissa, vain kolmen kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentoasemasta. Osoite on Viihdekeskus Flamingo, Tasetie 8, Vantaa.

AUTOLLA
Viihdekeskus Flamingo parkkihallissa on 800 ilmaista 5 h parkkipaikkaa.

Flamingo Viihdekeskuksen autopaikoitusta valvoo Q-Park Oy. Käytäthän parkkikiekkoa (5h).

Ajo parkkihalliin tapahtuu Tasetieltä, Flamingon pääsisäänkäynnin vierestä. Muistathan käyttää parkkikiekkoa parkkihallissa. Parkkihallissa hotellin asiakkaiden käyttöön varatut paikat ovat merkitty erikseen.

JULKISILLA
Flamingoon pääsee aamusta iltaan helposti ja kätevästi useilla Vantaan sisäisillä linja-autoilla ja YTV:n seutubussilinjoilla. Pysäkit ovat lyhyen kävelymatkan päässä Tasetien, Lentoasemantien ja kehä III:sen varrella bussilinjasta riippuen.

kartta_parkkinuolella

LINJA-AUTO YHTEYDET

Lentokentältä : Helsinki-Vantaan lentokentältä on vain muutaman minuutin matka Flamingoon. Ulkomaan terminaalilta saavut kätevästi bussilla 615 ja 617. Linjojen pysäkki on aivan Flamingon välittömässä läheisyydessä Väinö Tannerin tiellä.
Toinen vaihtoehto on ottaa I-juna Aviopoliksen juna-asemalle ja vaihtaa linjaan 561 tai 562.

Tikkurilan rautatieasemalta: 562
Myyrmäen rautatieasemalta: 571, 572, 574 tai P juna ja vaihto linjaan 561 tai 562
Helsingin keskustasta: linjat 614, 615, 415

Tarkemmat reittiohjeet löydät Reittioppaasta.

Löytötavarat

Suomen Löytötavarapalvelusta voi tiedustella Flamingon yleisiin tiloihin ja parkkihalliin unohtuneita tavaroita. Toimisto on auki arkisin klo 9-18, puh. 0600 41006 (1,67 €/ min +pvm). Toimisto sijaitsee osoitteessa Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki.
Kotisivu: www.loytotavara.net

Palautelomake ->

Liikkeiden yhteystiedot ->

Muut yhteystiedot ->