Flamingo Spa

Siirry yrityksen sivuille

Viihdettä koko perheelle Vantaalla!

Vesipuisto

Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikille vauhdikkaiden vesileikkien ystäville. Vesipuistossa on viisi erilaista allasta ja liukumäkeä sekä ruokailua varten allaskahvila Spa Cafe A-oikeuksineen. Lapsille on erilaisia vesileluja ja kellukkeita. Suihkutilojen yhteydessä on suomalainen sauna. Luvassa on iloisen aurinkoisia hetkiä vuoden jokaiseksi päiväksi!

Aikuisten Spa Kylpylä (ikäraja 18 vuotta)

Spa Kylpylä on tehty aikuiseen makuun. Haluatko nauttia kokonaisvaltaisesta hyvästä olosta ainutlaatuisessa ylellisessä ilmapiirissä? Olemme yhdistäneet iloksesi kansainvälisen kylpyläkulttuurin upeimmat elämykset, jotka tekevät ihmeitä niin kehollesi kuin mielellesi.

Kylpylän asiakkaana käytössäsi on vesipuisto altaineen ja liukumäkineen, sekä ylellinen itämaisittain sisustettu kylpyläalue, jonka ikäraja on 18 vuotta. Kylpylä pitää sisällään seitsemän erilaista saunaa, lämmitettyjä lepotiloja, mineraali- ja lämminvesialtaan, sekä allasravintolan A-oikeuksineen. Alueella on myös tunnelmallinen Olohuone, joka on varattavissa yksityistilaisuuksiin.

Tarjolla on myös laaja valikoima rentouttavia yksittäis- ja ryhmähoitoja, jotka toteutetaan Spa Kylpylän hoitoalueella erilaisissa hoitosviiteissä.

LUE LISÄÄ FLAMINGO SPAN KOTISIVUILTA

Yhteystiedot:

Myyntipalvelu: 020 7785 201
sales@flamingospa.fi
info@flamingospa.fi
www.flamingospa.fi