Finnkino Flamingo

Huippumoderni elokuvakeskus Finnkino Flamingo on varusteltu maailmanluokan esitystekniikalla. Kaikki salit on varustettu alan parhaimmilla kuva- ja ääniratkaisuilla.

Syyskuussa 2008 avatun huippumodernin elokuvakeskus Finnkino Flamingon kaikki 6 salia on varustettu alan parhaimmilla kuva- ja ääniratkaisuilla, jotka takaavat asiakkaille ensiluokkaisen elokuvaelämyksen.

Flamingon pehmeillä ja mukavilla lähes tuhannella leffapenkillä pääsee nauttimaan monipuolisesta ohjelmistosta. Mielenkiintoisten ja odotettujen tuoreiden ensi-iltaelokuvien ohella tarjolla on mm. erilaisia konsertti- ja oopperataltiointeja. Elokuvaohjelmistot tehdään aina viikoksi kerrallaan perjantaista torstaihin ja uudet ohjelmistot tulevat myyntiin tiistaisin klo 15

Aidot leffaeväät

Elokuvaelämyksen kruunaa herkulliset leffaeväät. Aidot leffaeväät löytyvät Finnkinon laajasta herkkumyymälän valikoimasta – tarjolla on niin maailman parhainta popcornia, irtokarkkia, jäähilejuomaa kuin pakattuja makeisiakin. Jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki.

Elokuvaelämyksiä myös yrityksille

Teatterin isot valkokankaat, pehmeät penkit sekä laadukas kokoustekniikka takaavat onnistuneen ja taatusti unohtumattoman tilaisuuden. Kysy lisää yritysmyynti@finnkino.fi.

Leffat & liput täältä

Aukioloajat täältä