Flamingo Spa

Siirry yrityksen sivuille

Viihdettä koko perheelle Vantaalla!

 

Vesipuistossa huoltoviikot 24.8.-7.9.

Vesipuistossa järjestestään vuosihuolto elo-syyskuun vaihteessa. Vesipuisto on suljettu 24.8.-7.9. ja avautuu jälleen maanantaina 8.9.klo 10:00. Vuosihuollon aikana huollamme tiloja ja mm. Sportti-allas tulee uudistumaan! Spa & Wellness alue palvelee Vesipuiston huollon aikana päivittäin. Spa & Wellness on avoinna: su klo 10-18, ma-la klo 12-20.

Vesipuisto

Flamingo Span Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikille vauhdikkaiden vesileikkien ystäville. Vesipuistossa on viisi erilaista allasta ja liukumäkeä sekä ruokailua varten allaskahvila Cafe Maya A-oikeuksineen. Lapsille on erilaisia vesileluja ja kellukkeita. Suihkutilojen yhteydessä on suomalainen sauna. Luvassa on iloisen aurinkoisia hetkiä vuoden jokaiseksi päiväksi!

Spa & Wellness

Flamingo Spa & Wellness eli kylpylä on tehty sinulle, joka haluat nauttia kokonaisvaltaisen hyvästä olosta ainutlaatuisen ylellisessä ilmapiirissä. Olemme yhdistäneet iloksesi kansainvälisen kylpyläkulttuurin upeimmat elämykset, jotka tekevät ihmeitä niin kehollesi kuin mielellesi.

Spa & Wellness asiakkaana käytössäsi on Vesipuisto altaineen ja liukumäkineen, sekä ylellinen itämaisittain sisustettu Spa & Wellness -alue, jonka ikäraja on 20 vuotta. Mystinen Spa & Wellness pitää sisällään kuusi erilaista saunaa, lämmitettyjä lepotiloja, mineraali- ja lämminvesialtaan, sekä allasravintolan A-oikeuksineen. Alueella on myös tunnelmallinen Suolahuone, joka on varattavissa yksityistilaisuuksiin.

Tarjolla on myös laaja valikoima rentouttavia yksittäis- ja ryhmähoitoja, jotka toteutetaan Wellness -hoitoalueella erilaisissa hoitosviiteissä.

Flamingo Spa

Tasetie 8, 01510 Vantaa

Avoinna:

ma-pe 10-20
la 9-21
su 10-18

Vesipuiston hinnasto
Spa & Wellness hinnasto

Yhteystiedot:

Myyntipalvelu: 020 7785 201 (avoinna ma-pe 9-17 ja la 10-18)
sales@flamingospa.fi
info@flamingospa.fi
www.flamingospa.fi