Flamingo Spa

Siirry yrityksen sivuille

Viihdettä koko perheelle Vantaalla!

Vesipuisto

Flamingo Span Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikille vauhdikkaiden vesileikkien ystäville. Vesipuistossa on viisi erilaista allasta ja liukumäkeä sekä ruokailua varten allaskahvila Cafe Maya A-oikeuksineen. Lapsille on erilaisia vesileluja ja kellukkeita. Suihkutilojen yhteydessä on suomalainen sauna. Luvassa on iloisen aurinkoisia hetkiä vuoden jokaiseksi päiväksi!

Spa & Wellness

Flamingo Spa & Wellness on tehty sinulle, joka haluat nauttia kokonaisvaltaisen hyvästä olosta ainutlaatuisen ylellisessä ilmapiirissä. Olemme yhdistäneet iloksesi kansainvälisen kylpyläkulttuurin upeimmat elämykset, jotka tekevät ihmeitä niin kehollesi kuin mielellesi.

Spa & Wellness asiakkaana käytössäsi on Vesipuisto altaineen ja liukumäkineen, sekä ylellinen itämaisittain sisustettu Spa & Wellness -alue, jonka ikäraja on 20 vuotta. Mystinen Spa & Wellness pitää sisällään kuusi erilaista saunaa, lämmitettyjä lepotiloja, mineraali- ja lämminvesialtaan, sekä allasravintolan A-oikeuksineen. Alueella on myös tunnelmallinen Suolahuone, joka on varattavissa yksityistilaisuuksiin.

Tarjolla on myös laaja valikoima rentouttavia yksittäis- ja ryhmähoitoja, jotka toteutetaan Wellness -hoitoalueella erilaisissa hoitosviiteissä.

Flamingo Spa

Tasetie 8, 01510 Vantaa

Avoinna:

ma-pe 10-21
la 9-21
su 9-20

Vesipuiston hinnasto
Spa & Wellness hinnasto

Yhteystiedot:

Myyntipalvelu: 020 7785 201 (avoinna ma-pe 9-19 ja la 11-19)
sales@flamingospa.fi
info@flamingospa.fi
www.flamingospa.fi