Yhteystiedot

Liiketilojen vuokraus

Viihdekeskus Flamingo on Suomen mittakaavassa ennätyksellisen suuri vapaa-ajan ja matkailun kohde, joka tarjoaa monipuolisen viihde- ja hemmottelumaailman palvelukokonaisuuden, sekä hyvät ostosmahdollisuudet.

Ostoskäytävä yhdistää Viihdekeskus Flamingon suoraan kauppakeskus Jumboon, jolloin Flamingon asiakkaiden käytettävissä ovat omien erikoisliikkeiden ohella myös marketit, sekä 120 erikoisliikettä.

Markkinoimme ja vuokraamme erikokoisia ja eri käyttötarkoitukseen soveltuvia myymälätiloja.

Tiedustele vaihtoehtoja:

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma
asiakkuuspäällikkö Tytti Juhokas
tytti.juhokas@varma.fi

Flamingon markkinointi

Meri Kajas
meri.kajas@realprojekti.fi
050 322 5044 (ma-pe 8-16)  

Kiinteistön ylläpito

Coor Service Management Oy
Ylläpitopäällikkö Timo Hämäläinen
timo.hamalainen@coor.com

Huoltopäivystys

Puh. 040 301 3111

Kiinteistön omistus

Viihdekeskus Flamingon omistaja on Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma.

Löytötavarat

Viihdekeskus Flamingon turvavalvomo säilyttää Flamingon yleisiin tiloihin ja parkihalliin unohtuneita löytötavaroita noin viikon katoamisesta, jonka jälkeen löytötavaroita voi kysellä Suomen Löytötavarapalvelusta.

Flamingon turvavalvomo
Valvomo on auki 24/7, puh 0505902357

Suomen Löytötavarapalvelut
Toimisto on auki arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-14, puh. 0600 41006 (1,67 €/ min +pvm). Toimisto sijaitsee osoitteessa Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki. Kotisivu: www.loytotavara.net

Lounaat

Viihdekeskus Flamingossa on yli kymmenen ravintolaa ja kahvilaa. Tutustu lounastarjontaan tästä.

Aukioloajat

Viihdekeskus Flamingon hotelli palvelee 24/7. Katso toimijakohtaiset aukioloajat liikkeiden omilta sivuilta, joihin pääset  Viihde ja hyvinvointi-Liikkeet- tai Ravintolat - alisivujen kautta.

Sijainti

Viihdekeskus Flamingo sijaitsee Vantaalla, Kehä III:n varrella, Kauppakeskus Jumbon välittömässä läheisyydessä, vain kolmen kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentoasemasta. Osoite on Viihdekeskus Flamingo, Tasetie 8, Vantaa.

Näin saavut Flamingoon

AUTOLLA
Viihdekeskus Flamingo parkkihallissa on 800 ilmaista 5 h parkkipaikkaa.

Flamingo Viihdekeskuksen autopaikoitusta valvoo Q-Park Oy. Käytäthän parkkikiekkoa (5h).

Ajo parkkihalliin tapahtuu Tasetieltä, Flamingon pääsisäänkäynnin vierestä. Muistathan käyttää parkkikiekkoa parkkihallissa. Parkkihallissa hotellin asiakkaiden käyttöön varatut paikat ovat merkitty erikseen.

JULKISILLA
Flamingoon pääsee aamusta iltaan helposti ja kätevästi useilla Vantaan sisäisillä linja-autoilla ja YTV:n seutubussilinjoilla. Pysäkit ovat lyhyen kävelymatkan päässä Tasetien, Lentoasemantien ja kehä III:sen varrella bussilinjasta riippuen.

LINJA-AUTO YHTEYDET
Lentokentältä : Helsinki-Vantaan lentokentältä on vain muutaman minuutin matka Flamingoon. Ulkomaan terminaalilta saavut kätevästi bussilla 615 ja 617. Linjojen pysäkki on aivan Flamingon välittömässä läheisyydessä Väinö Tannerin tiellä. Toinen vaihtoehto on ottaa I-juna Aviopoliksen juna-asemalle ja vaihtaa linjaan 561 tai 562.

Tikkurilan rautatieasemalta: 562 Myyrmäen rautatieasemalta: 571, 572, 574 tai P juna ja vaihto linjaan 561 tai 562 Helsingin keskustasta: linjat 614, 615, 415

Tarkemmat reittiohjeet löydät Reittioppaasta.