Suosittu MegaRekry jälleen Flamingossa 16.2.

MegaRekry on Vantaan kaupungin suurin rekrytointitapahtuma, joka kokoaa lähes 4000 työnhakijaa Flamingoon tutustumaan yritysten tarjoamiin työpaikkoihin ja oppilaitoksiin. Seuraava MegaRekry järjestetään 16.2. klo 10-15 viihdekeskus Flamingossa ja tilaisuuden avaajana toimii työ- ja oikeusministeri Jari Lindström. MegaRekryn järjestää Vantaan kaupungin yritysohjaamo yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston ja viihdekeskus Flamingon kanssa.

Vuoden 2016 MegaRekryssä paikalla oli 78 näytteilleasettajaa ja jokaisella yrityksellä oli tarjolla avoimia työpaikkoja. Iso joukko työllistyi jo MegaRekryn aikana ja monet muut siellä tehtyjen kontaktien ansiosta. ”MegaRekry on erinomainen osoitus siitä, että Vantaan kaupunki pitää työllisyydenhoitoa erittäin tärkeänä teemana” toteaa apulaiskaupunginjohtaja Jaakko Niinistö.

Tulevasta MegaRekrystä odotetaan yhtä suurta kuin aikaisemmistakin tapahtumista ja mukaan on jo ilmoittautunut useita yrityksiä, kuten muun muassa K-ryhmä, R-kioski, Selekta, Palmia, Barona, Niemi ja Airpro. Lisäksi paikalta löytyy muun muassa CV:n huoltopiste ja valokuvaaja. Tapahtuman juontajana toimii Mirita Saxberg.

 

Lisätietoja:

Ngoc Doan

Koordinaattori

puh. 043 825 0946

ngoc.doan@vantaa.fi

Viihdekeskus Flamingoon on avautunut pohjoismaiden ensimmäinen virtuaalipuisto: Pikseli

Virtuaalipuisto Pikseli on nyt avoinna! Virtuaalipuisto Pikselissä on neljätoista erilaista tilaa, joissa voi pelata, seikkailla, katsella lyhytelokuvia ja kokea virtuaalimaailmojen mukaansatempaavan todentuntuisuuden. Ensiluokkaisen virtuaalikokemuksen takaavat markkinoiden tehokkaimmat pelikoneet ja HTC Vive virtuaalilasit.

Tule ensimmäisenä kokeilemaan! Flamingon 2.kerros.

Tykkää Pikselistä Facebookissa

 www.pikseli.fi

UUTTA! Jumbon ja Viihdekeskus Flamingon yhteiset kauppakeskuskävelyt aina kuun ensimmäisenä maanantaina

Tervetuloa Jumbon ja Viihdekeskus Flamingon yhteisille kauppakeskuskävelyille. Ilmainen!

Seniori-ikäisille suunnatut ohjatut kauppakeskuskävelyt toteutetaan yhteistyössä Vantaan Kaupungin kanssa. Kauppakeskuskävelyiden tarkoituksena on tarjota kaikille kiinnostuneille turvallinen ja miellyttävä liikuntatuokio myös syyssateiden ja talviliukkaiden aikana.

Loppuvuoden ajan kävelylle voi liittyä aina kuun ensimmäisenä maanantaina klo 9-9.45. Kokoontuminen tapahtuu Jumbon keskusaukion info-pisteellä, kävelyt ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Kävelyihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lämpimästi tervetuloa!

KATSO TÄSTÄ LISÄÄ